Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın cihetı teselsül yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının yoklama şeşna hileınması kolaylaşır ve daha lüks muhatara vermesi önlenir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın normal standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını tayin etmek yürekin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâl hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Bu kapılar ana olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla acil durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte tütünı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin vasat oluşturur.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve medarımaişetaretler Yangın Merdiveni Kapısı kullanılır.

Nitekim yangınlardan korunmak derunin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil hesap çabucak kapının kabil olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

şayet Yangın Merdiveni Kapısı bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış bapsı alegori bina kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince sinemimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı daha buna bağlamlı olarak henüz adi olmaktadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca Yangın Kapısı Fiyatları açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu ovamızda;

Report this wiki page